ACTIVITATS DE NADAL A GARRIGUELLA 2021

 

NOVES ACTIVITATS DE DESEMBRE

El dissabte passat es va celebrar la Festa de Santa Eulàlia, i des de l’Ajuntament esperem que tothom ho gaudís molt. Continuem amb les activitats de Nadal, un conjunt de propostes lúdiques i culturals al poble:

 

Dissabte 18 de desembre es farà el primer mercat de Nadal a Garriguella, de les 16:00h a les 20:00h a la Plaça de l’Església. Amb la participació de diferents entitats locals i veïns/es, amb productes locals.

L’Esplaia’t (Espai Jove municipal) també tindrà una paradeta al mercat, amb tallers de postals i l’esperat Arbre dels desitjos, amb el qual es col·laborarà amb la Marató de TV3 .

I a les 18:00h del mateix dissabte 18 de desembre, Concert Familiar amb Frederik Strand a l’Església de Santa Eulàlia.

 

Seguidament, en el marc de les Festes de Nadal, les Associacions i l’Ajuntament organitzen:

 

Dilluns 27 de desembre a les 16:00h Torneig de Ping-Pong a la Sala Polivalent.

Dimarts 28 de desembre a les 17:00h Cinema de Nadal amb l’AMPA, a la Sala Sindicat.

Dijous 30 de desembre a les 16:30h Taller de costura amb l’AMPA, a la Sala Polivalent.

Dilluns 3 de gener a les 16:00h Laboratori Artístic familiar “Apilart” amb Pangea, a la Sala Polivalent. Important: prèvia inscripció e-mail a lapangeacultural@gmail.com o bé per WhatsApp al 628 429 740

Dimarts 4 de gener a les 16:30h Taller de fanalets amb l’AMPA, a la Sala Polivalent.

Dimecres 5 de gener a les 18:30h Cavalcada fins a l’Església de Santa Eulàlia amb batucada Bandtumbats, seguidament Recepció dels SSMM Reis d’Orient a la Sala Polivalent i xocolatada. ****** ACTUALITZACIÓ CAVALCADA DE REIS *********

 

Atenció, degut a la situació sanitària l’Agenda dels S.S.M.M s’ha vist alterada:

Degut a la situació epidemiològica la xocolatada prevista no serà possible, així com tampoc s’anirà a la Sala Polivalent Ramon Pere de Noves. 

Finalment el recorregut de la cavalcada serà el següent:

Punt de trobada a les 18:30h sortint des de la Plaça de Baix a Garriguella, dels arbres, fins a la Plaça de Noves, passant pel carrer Gran fins a l’entrada del poble, passant per Can Trobat, i al final baixant fins a l’Església de Santa Eulàlia, on es farà la benvinguda i la Recepció Reial (a l’exterior).

Seguidament, molt ordenadament i per grups bombolla (família), s’entrarà a l’Església per saludar a S.S.M.M els Reis Mags d’Orient.

Tot acompanyat d’una animada batucada i dels patges màgics. 

Des de l’Ajuntament demanem paciència i comprensió, seguir les normes de salut en tot moment és primordial. Celebrem una cavalcada de Reis màgica i segura!