CASAL D’ESTIU 2021

El dimarts 25 de maig s’obriran les inscripcions per apuntar-se al Casal d’Estiu 2021

L’Ajuntament de Garriguella informa que després d’haver treballat i estudiat la situació, mitjançant vàries reunions i enquestes als pares i mares, juntament amb la tècnica de joventut i l’empresa interessada, s’ha decidit tirar endavant el Casal d’Estiu 2021 de Garriguella.
Amb l’avinentesa, l’Ajuntament aprofita per a donar les gràcies a l’Escola, l’AMPA i als pares i mares que han col·laborat amb l’enquesta.
Enguany l’empresa responsable del casal serà ANNCON Lleure i Oci, i està previst pels mesos de juliol i agost, amb un horari de 9:00 a 13:00h. Els grups estaran dividits per Infantil/Mitjans/Grans.
Per als pares i mares interessats, s’ha organitzat una reunió informativa per videoconferència el dia 25 de maig a les 20:00h. Per a participar-hi cal entrar en l’enllaç següent: https://anncon.es/casal-ajuntament-de-garriguella/?fbclid=IwAR0qgthJZjYChEsrkUR2N7ChDPSOVHgLf4vxWlTibEUUxAsQd81fXCnlSKA

Els preus són els següents:
UN MES = 142,00€
UNA QUINZENA = 92,00€
UN MES I UNA QUINZENA = 213,00€

Les inscripcions, que seran del 25 de maig al 3 de juny, amb una possible repesca de places vacants del 4 al 5 de juny, es poden fer en línia: https://anncon.es/casal-ajuntament-de-garriguella/?fbclid=IwAR0qgthJZjYChEsrkUR2N7ChDPSOVHgLf4vxWlTibEUUxAsQd81fXCnlSKA O per escrit, adjunt disposeu del full d’inscripció: AQUÍ
Per a més informació us animem a participar a la videoconferència del dimarts 25 de maig, i també a revisar el següent dossier: AQUÍ.