CASAL D’ESTIU 2022

El Casal d’Estiu de Garriguella comença a escalfar motors!

Enguany el Casal d’Estiu es presenta amb un nou format. Dividit segons edats i amb temàtiques diferents!
  • Educació Infantil (de P3 a P5) –> Casal de lleure: La Vida és màgia!
  • Educació Primària (de 1r a 6è) –> Casal d’Art i Esport (amb gimcanes, circuits, sortides, piscina, noves tecnologies, música…)

——————– ACTUALITZACIÓ INFORMACIÓ CASAL: AMPLIACIÓ DE DATES I NOUS PREUS AQUÍ ——————————————————

 

L’any passat, malauradament, per falta d’inscripcions no va ser possible la continuïtat del casal, desitgem que aquest any amb aquest nou format, sigui més interessant pels petits i tiri endavant!

 

L’empresa responsable del casal serà ANNCON Lleure i Oci, i es durà a terme de l’1 de juliol al 12 d’agost. Les inscripcions es podran fer per una quinzena, un mes o bé per les 6 setmanes del Casal al complert, amb 3 trams d’horaris diferenciats més una possible acollida de 8h a 9h.

Els preus previstos són els següents:

 

OPCIONS QUINZENA MES 6 SETMANES
Acollida de 8 a 9h 20€ 40€ 60€
Matí de 9 a 13h 87€ 132€ 194€
Menjador de 13 a 15h 46€ 69€ 102€
Tarda de 15h a 17h 46€ 69€ 102€
* Menjador amb carmanyola

 

Amb l’objectiu d’informar i conèixer les diferents opcions així com les opinions dels pares i mares, i tot tornant una mica a la normalitat, es farà una reunió informativa presencialment. Serà el proper dimarts 22 de març a les 17:00h a la Sala Polivalent. S’hi explicarà l’organització del casal, dinàmiques de treball i jocs, horaris, inscripcions, etc.

 

La preinscripció serà en-línia del 20 al 30 d’abril a http://anncon.es/casal-ajuntament-de-garriguella/ (Atenció l’enllaç redirigeix a les inscripcions de l’any passat, cal esperar a obrir inscripcions per disposar del formulari 2022!).