Participa a la reunió informativa de la nova PAESC SUPRAMUNICIPAL: Plana d’Empordà

Nou procés participatiu en el marc del PAESC de la Plana d’Empordà

El 2020 s’aprovà el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) municipal de Garriguella, aquest és un document estratègic de planificació energètica i climàtica que té per finalitat assolir els objectius europeus de reduccions d’emissions de Co2 i que s’utilitza per a planificar actuacions locals sostenibles (com la instal·lació de les plaques fotovoltaiques a la Sala Polivalent, el nou enllumenat més eficient…).
 
Tot i la gran voluntat de molts pobles treballant de mica en mica, per assolir una major sostenibilitat cal anar tots a la una, per això des de l’any passat la Diputació de Girona està estudiant l’elaboració d’uns nous PAESCs de caràcter supramunicipal.
Concretament Garriguella es troba en l’anomenat PAESC de la Plana de l’Empordà, en el qual des de l’Ajuntament s’hi està treballant, però més enllà del Consistori, totes les propostes, idees, perspectives, són benvingudes! Ara és el moment dels veïns/es a dir-hi la seva!
 
Se celebrarà un taller virtual de participació ciutadana aquest dimecres 2 de febrer a les 18.00h. Per tal de participar-hi, els interessats s’hauran d’inscriure prèviament a l’enllaç https://forms.office.com/r/U4mCWPbudT.
 
Així mateix, a partir del 3 de febrer, i fins al 3 de març, es recolliran propostes en el portal: https://paesc-decidim.ddgi.cat/.
 
Ara més que mai hi tenim tots molt a dir, el futur del territori el decidim entre tots!!!
Enllaços d’interès:
Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de Garriguella disponible aquí.
Procés participatiu PAESC de la Plana d’Empordà: aquí