SUSPESES LES ACTIVITATS PELS JOVES

Des del Consistori s’ha decidit no continuar amb les activitats per a nens/es i joves d’estiu

Ens sap greu informar que a causa dels rebrots i la pujada de casos de SARS-CoV-2 a la nostra comarca, des de l’Ajuntament de Garriguella, hem pres la decisió de suspendre les diferents activitats gratuïtes pels joves, tant la dels matins/tardes per nens i nenes com la de vespres/nits pels joves (amb l’excepció del taller d’emocions el dia 6 i 27 d’agost).

No ens agrada prendre aquesta decisió però pensem que serà més segur si les activitats es porten a terme a l’entorn familiar i d’amics més pròxims.

La situació general no acompanya a portar a terme qualsevol activitat en grup i per això hem volgut fer un parèntesi i esperar a la tardor per revisar el que podrem fer.

Donem les gràcies a l’empresa organitzadora i als seus monitors que en tot moment s’han preocupat per engrescar als participants traslladant en tot moment les mesures de prevenció exigides. Així com també pel vostre suport i participació a les activitats.

Ara per ara, el primer és la salut, per tant, responsabilitat i precaució per davant, en tot moment.

Esperem que podeu entendre una mica la motivació de la suspensió i que cap a la tardor s’alleugeri una mica la situació.

Disculpeu les molèsties,