GARRIGUELLA DISPOSA D’UN NOU PEÓ GRÀCIES AL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2019-2020

L’Ajuntament de Garriguella mitjançant el Consell Comarcal de l’Alt Empordà contracta un nou peó en el marc de Treball i Formació, un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, destinat a la contractació de persones en situació d’atur.

L’objectiu del programa és facilitar l’accés al mercat laboral i donar la oportunitat d’aprendre noves competències a persones amb dificultat d’inserció laboral.

És el segon any que aquest Consistori participa en el programa Treball i Formació, i n’està molt content del seu funcionament. Durant el 2019 Garriguella va gaudir de la feina d’una agent cívic (contractada durant 6 mesos), i, juntament amb un peó (contractat per 12 mesos).

Amb aquesta subvenció s’han dut a terme accions de conscienciació i comunicació (reciclatge, compostatge, tinença i residus dels animals…), suport a la biblioteca, recuperació i restauració de mobiliari urbà, pintar locals municipals, jardineria i recuperació de camins i d’altres espais, entre d’altres accions. Per tot això l’Ajuntament vol agrair a la Carme (Agent Cívic) i l’Aureli (Peó) per a la seva gran feina que han fet pel poble.

En aquesta nova convocatòria l’Ajuntament de Garriguella vol donar la benvinguda al Víctor, el nou peó, molts encerts i molta feina!

b905f4e99d4b9a2c486953ccddb6b234-0 retallat-min

WhatsApp Image 2019-06-28 at 12.22.06