L’Ajuntament de Garriguella obre un nou canal informatiu de WhatsApp

Des de l’Ajuntament de Garriguella oferim un nou servei d’informació mitjançant l’aplicació WhatsApp per a mòbils.

El servei, anomenat Canal Ajuntament, té la finalitat d’arribar al major nombre possible de veïns, amb celeritat i gratuïtat.

Aquest nou servei gaudirà de dos vessants:

  1. Per una banda,  una Llista de difusió Municipal, la qual és com un grup de WhatsApp unidireccional, on només una persona pot comunicar, que en aquest cas és l’Ajuntament de Garriguella.
  2. I per l’altra banda, es dóna l’oportunitat als veïns a enviar incidències/emergències/propostes a l’Ajuntament d’una manera més informal i personal, a partir de missatges WhatsApp (en converses particulars). Però, atenció, no acceptant trucades WhatsApp.

 

Quin contingut trobareu a la Llista de Difusió Municipal?

L’Ajuntament informarà d’informació rellevant pel poble:

  • Disposarà d’una agenda administrativa i d’actes municipals.
  • Informació relativa als serveis (subministraments, obres, terminis, impostos, etc.)
  • Informació municipal
  • Emergències

No obstant això, recordem que la informació més detallada dels actes i esdeveniments, també seguirà difonent-se, com fins ara, a través de la web municipal i les xarxes socials.

Què puc enviar al WhatsApp de l’Ajuntament?

La possibilitat d’enviar missatges WhatsApp a l’Ajuntament de manera personal i particular – des de converses privades – està obert a possibles incidències i/o emergències i propostes que puguin donar-se en el municipi. El servei permetrà detectar desperfectes a la via pública, podent enviar la localització i fotografies de manera immediata i concreta.

Recordant doncs, que en cap cas es tracta d’un canal administratiu oficial, i per tant, no substitueix cap tràmit ni notificació oficial de l’Ajuntament.

L’horari de recepció d’incidències i/o propostes és 24hores, 365 dies l’any. I el de resposta, de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h.

Com donar-te d’Alta en el Servei Municipal de WhatsApp?

Els interessats en participar s’hauran de donar d’Alta en el Servei Municipal de WhatsApp. D’aquesta manera s’introduiran a la llista de difusió municipal, podent rebre els missatges informatius i podent enviar incidències a l’Ajuntament de Garriguella.

Passos a seguir per a donar-te d’Alta:

1r pas. Omplir el full d’inscripció que trobareu seguidament o bé, presencialment a l’Ajuntament.

Cargando…

**Si no s’obra intenteu amb aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRBC-NzFqKatpdtR1j8FJt1KP5zFoYnWDyTLffFPOFJNVKzQ/viewform?usp=sf_link

2n pas. Afegir el número 676 64 35 73 com a contacte en el vostre mòbil amb el nom Canal Ajuntament.

3r pas. Estaràs inscrit quan rebis el missatge de confirmació, en el termini d’unes 24 hores des de la inscripció.

I en cas de voler donar-se de baixa del servei només caldrà enviar un missatge de WhatsApp dient BAIXA.

Les dades dels usuaris seran introduïdes en una base de dades única i exclusivament pel servei d’informació de WhatsApp en qüestió. Doncs, aquestes dades NO es facilitaran a cap organisme o persona externa ni tampoc s’utilitzaran per a cap altra finalitat.

 

Cartell Banner WA 1

 

Així doncs, obrim aquesta nova etapa de relació envers l’Ajuntament de Garriguella i els seus veïns. Esperem un bon ús d’aquest servei en pro de la tranquil·litat i guany del poble.

 

Trobareu adjunt la Normativa d’Ús del Servei CANAL AJUNTAMENT GARRIGUELLA.

 

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Ajuntament de Garriguella 972530093

comunicacio@garriguella.cat