Garriguella decideix la nova imatge corporativa!

L’Ajuntament de Garriguella obra termini per votar la nova imatge corporativa municipal

L’Ajuntament de Garriguella està estudiant modificar la imatge corporativa municipal. La idea és utilitzar aquest nou logotip com a element identificador de marca-poble, per a diferenciar el municipi i anar més enllà de la imatge formal i institucional que tan bé representa l’escut (i que per cert, es mantindrà sense canvis).

Aquesta nova imatge seria emprada en cartells publicitaris, senyalitzacions de sensibilització i plànols turístics, per exemple. I és que de fet el plantejament principal ha sorgit de la necessitat de millorar i arreglar les plaques identificatives dels carrers del poble, les quals en certs casos es troben en molt mal estat. I per tant, aprofitant l’avinentesa de corregir-ho, es proposa actualitzar-ho amb un nou model que es decidirà entre tots i totes.

Propostes:

Havent treballat amb dissenyadors gràfics, han suggerit diferents opcions que cal escollir. Les dues tenen el perfil de l’Església de Santa Eulàlia com a element identificador principal, i una acompanyada d’una ramet de raïm i l’altre no. En tots els casos el disseny és horitzontal per a facilitar el seu ús en cartelleries bàsiques.

En la imatge s’exposen dos dissenys i un exemple de com quedaria a la pràctica en una placa del carrer:

Com votar?

La votació es podrà fer únicament via Canal Ajuntament o bé a l’Ajuntament presencialment (en horari d’atenció al públic), sempre indicant nom i el disseny escollit (A o B). Es podrà votar fins al diumenge 24 de juliol a les 12 del vespre. Així es farà el recompte el dilluns al matí.

 Garriguella és hora de votar!