“SI SELECCIONES BÉ, TOT ENCAIXA”

L’Ajuntament de Garriguella, juntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, inicia una nova campanya del foment del reciclatge

 

La campanya, dissenyada pel Consell Comarcal, té per lema “SI SELECCIONES BÉ, TOT ENCAIXA!” i té per objectiu no només el foment del reciclatge, sinó de també fer-ho i separar-ho bé. Doncs amb aquesta campanya de conscienciació el Consistori espera que es millori la gestió dels residus que genera el municipi.

 

A Garriguella l‘agent cívica informarà porta a porta de la importància de fer una bona separació dels residus, i farà entrega de nou material divulgatiu: 1 imant informatiu, 1 tríptic, 3 bosses per organitzar la selectiva, 1 rotlle de bosses compostables per l’orgànica i 1 bossa de compost.

En cas que durant els dies d’entrega no sigui possible la recepció, també es deixarà una carta informant que el material podrà recollir-se a les oficines de l’Ajuntament (C/ Sant Ferran, 1).

 

Així mateix, s’aprofita per demanar una major conscienciació respecte a com dipositar les escombraries i residus:

  • No deixar la brossa fora dels contenidors, si una àrea està plena cal anar a la més pròxima per deixar-ho correctament i avisar a l’Ajuntament.
  • No deixar les bosses d’escombraries a les papereres.
  • Plegar el cartró degudament per tal d’aprofitar l’espai dels contenidors.
  • Respectar el dia de la recollida dels voluminosos (trastos).

 

CARTA INFORMATIVA AQUÍ: carta campanya selectiva 2022

 

I recordeu sempre: Garriguella, neta i teva!

 

*Atenció el material és limitat.