Garriguella, continua en forma!

Noves classes de tennis durant l’estiu

En el marc de la subvenció per a la promoció de la salut i el benestar de DIPSALUT, Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, durant aquest curs – que ara acaba (2021/2022) – l’Ajuntament va organitzar un conjunt d’activitats gratuïtes, incloses en l’anomenada campanya Garriguella en forma!

Aquest juny ja finalitzen les activitats dirigides de ioga i pilates, l’Ajuntament desitja que s’hagin aprofitat i gaudit molt; i aprofita per donar les gràcies a les monitores, Maartje i Marta, per la seva implicació!

 

 

Però acabades les classes dirigides, i igualment, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, s’han organitzat per aquest estiu classes de tennis gratis!

 

Les classes, a càrrec del Guillermo, seran d’una hora aprox. i es faran grups segons nivell i edats:

Els horaris inicials seran:

  • Dilluns a partir de les 18:15h
  • Dijous a partir de les 18:00h

Un cop fetes les inscripcions i sabent els nivells i edats, s’organitzaran grups i s’informarà de l’horari final establert a cada inscrit.

Les inscripcions es poden fer al 696 23 45 36 (monitor Guillermo).

 

Però cal tenir molt en compte que, degut a la gratuïtat de les classes, les places són limitades i es demana serietat i rigorositat en l’assistència. En cas de no assistir regularment i/o sense previ avís justificable, la plaça concedida es podria retirar, i cedir al següent inscrit de la llista d’espera.